Camping Reitdiep Logo
Accommodaties

Accommodaties

Tibus sit vent. Hariam quidesci doluptas et molupta simustincit ped mo eatquid moluta demporio ex et, cus utempel lorrum rehento idunt quibus etur audipid quam repuditiis ut aut autecus, ut earuptatiis in cusapid experibus sintem eos ilia as magnatum quo doluptas ea as ullabor acepere peratur aut volenih iliquo volliquam aut ea nonsequibea sequi dem asperum.

Chalet

‘De Noaber’ ligt midden op het terrein en kijkt uit over het water. Het heeft een terras met buitenkachel en eigen sanitair. Geschikt voor twee personen die houden van de geur van hout en alles graag compleet aantreffen.

Meer informatie

Stacaravan

De ‘Reit’ is een moderne stacaravan op een eigen plek langs het Vrije Veld voor drie personen en tevens geschikt voor minder validen met een eigen terras en tuin.

Meer informatie

Trekkershut

Donzen dekbedden, een goed matras en een van alle basis kookgerei voorzien keukentje maken van ‘Tudeltoointje’ het perfecte verblijf voor 1 tot 4 gasten die voor betaalbare eenvoud gaan.

Meer informatie

meer informatie

Voorzieningen

Het sanitair blok heeft toiletten en warme douches voor 0,50ct. In ’t Klokje, onze horeca en ontmoetingsruimte, kunt u een krant komen lezen, koffie drinken en op gezette tijden iets lekkers eten of drinken.

Voorzieningen

Reserveren

U kunt spontaan komen en als u zeker wilt zijn van een plaats kunt u reserveren voor zowel het Vrije Veld als de Waterkant. Een standaard tarief gaat uit van 2 personen met een kampeermiddel.

Reserveren
‘Wat een superplek. Prachtig gelegen aan het Reitdiep en wat een ruimte en rust. Overdag schitterende fietstochten door het Hogeland gemaakt tot aan de Waddenzee. En ‘s avonds gezellig bij het vuur en genieten van de enorme heldere sterrenhemel. Een geweldige leuke natuurcamping, aanrader!’ Nicole Bult
© 2020 Camping Reitdiep Colofon Copyright & disclaimer