Camping Reitdiep Logo
Accommodaties

Accommodaties

Op het camping terrein zijn een aantal accomodaties beschikbaar voor verhuur. Een trekkershut, twee sta-caravans, een chalet, een retro caravan en een bijzondere recreatiewoning liggen verspreid over het terrein met een eigen stukje grond. Kijk voor beschikbaarheid dit seizoen op ons reserveringssysteem. In overleg is langdurig (seizoens) verhuur mogelijk.  De accomodaties zijn niet toegankelijk voor huisdieren. 

Retro Caravan Shimon
Tudeltoointje
Trekkershut Camping Reitdiep
De Spieker
Grasdakwoning op Camping Reitdiep

Chalet

‘De Noaber’ ligt midden op het terrein en kijkt uit over het water. Het heeft een terras met buitenkachel en eigen toilet. Geschikt voor twee personen die houden van de geur van hout en alles graag compleet aantreffen.

Meer informatie

Stacaravan

De ‘Reit’ is een moderne stacaravan op een eigen plek langs het Vrije Veld voor drie personen en tevens geschikt voor minder validen met een eigen terras en tuin.

Meer informatie

Trekkershut

Donzen dekbedden, een goed matras en een van alle basis kookgerei voorzien keukentje maken van ‘Tudeltoointje’ het perfecte verblijf voor 1 tot 4 gasten die voor betaalbare eenvoud gaan.

Meer informatie

Recreatiewoning

Bijzonder vakantiehuis "De Spieker", slapen onder een grasdak. Met veel lichtinval en ruimte, openslaande deuren met zicht richting het water en complete inrichting voor een onbezorgde tijd waarin je het Hogeland verkent.

Meer informatie

Retro caravan Shimon

Je waant je minstens veertig jaar terug in de tijd in deze tweepersoons retro caravan Shimon. Compleet met bloemetjesbehang in het badkamertje en oma's bruine hanglamp boven de formica tafel.

Meer informatie

meer informatie

Voorzieningen

Het sanitair blok heeft toiletten en warme douches voor 0,50ct. In ’t Klokje, onze horeca en ontmoetingsruimte, kunt u een krant komen lezen, koffie drinken en op gezette tijden iets lekkers eten of drinken.

Voorzieningen

Reserveren

U kunt spontaan komen en als u zeker wilt zijn van een plaats kunt u reserveren voor zowel het Vrije Veld als de Waterkant. Een standaard tarief gaat uit van 2 personen met een kampeermiddel.

Reserveren
‘Wat een superplek. Prachtig gelegen aan het Reitdiep en wat een ruimte en rust. Overdag schitterende fietstochten door het Hogeland gemaakt tot aan de Waddenzee. En ‘s avonds gezellig bij het vuur en genieten van de enorme heldere sterrenhemel. Een geweldige leuke natuurcamping, aanrader!’ Nicole Bult
© 2020 - 2022 Camping Reitdiep Colofon Copyright & disclaimer