Camping Reitdiep Logo
Huisregels Camping Reitdiep

Huisregels Camping Reitdiep 2024

Camping Reitdiep wil een plek zijn waar mensen verblijven met eigen kampeermiddel of een gehuurde accomodatie en kunnen genieten en ontspannen in een groene en waterrijke omgeving. Om ervoor te zorgen dat het voor iedereen fijn is hebben wij voor alle gebruikers van camping Reitdiep huisregels opgesteld.

Algemeen

De camping is open van 29 maart tot 1 oktober voor tenten, caravans en campers. 

De auto blijft op het parkeerterrein staan; er zijn bagagekarretjes om de spullen op de plek van bestemming te brengen. 

Na 23.00u en tot 7.00u willen we rust garanderen voor iedereen en moet de muziek uit en de gesprekken buiten zachtjes gevoerd worden.

Honden zijn aangelijnd, uitlaten gebeurt buiten het terrein en uitwerpselen daar worden door de baas opgeruimd. Uw hond mag geen overlast veroorzaken voor andere kampeerders. 

Alle activiteiten op het terrein zijn steeds met inachtneming van het kampeerplezier van de medegasten. Een ieder is welkom om zelf een activiteit te organiseren, ga daarover met ons in gesprek. 

We gaan respectvol en met aandacht om met de eigendommen op de camping en andermans spullen. Schade of letsel geleden door de kampeerder of diens gezinsleden door eigen handelen kan nooit verhaald worden op de campingeigenaar.

Een plek 

Er zijn afgebakende plekken aan de waterkant en vrij uit te kiezen plekken op het open veld. De meeste plaatsen hebben een eigen water- en electrapunt.  Er mogen zoveel kampeermiddelen per plek staan als waarvoor gereserveerd is. Het is niet mogelijk om een specifieke plek te reserveren. 

De bodem en het groen van de plek blijven onberoerd. Eventuele schade wordt verhaald op de gebruiker. De plek wordt schoon en netjes achtergelaten.

Het terrein

De horecaruimte is er voor iedereen: de boeken mogen worden geleend en de spelletjes en het kinderspeelgoed mogen worden gebruikt bij de horecaruimte. 

Een (open) vuurtje maken mag alleen aan de waterkant of in een vuurschaal en met inachtneming van andere gasten. Barbecuen mag op de eigen plek.

Er is een eenvoudige speeltuin,  ouders dienen zelf toezicht te hebben op kleine kinderen die gebruik maken van de speeltoestellen. De trampoline is voor maximaal 3 personen en de schoenen blijven buiten staan. 

Kees en Ko zijn onze twee minivarkens. Zij hebben hun eigen tuin en tiny shed. Altijd in overleg voeren of borstelen. 

Het water

Het Reitdiep is heerlijk water om te zwemmen en op eigen risico. Er is een trap op de steiger om het water in te gaan. 

Supplanken zijn alleen voor het gebruik van suppen en niet geschikt om in groepjes aan te hangen of op te spelen ook al is dat superleuk. De afspraken voor de supplanken en boten staan in betreffende contracten en richtlijnen. 

Er is beperkt plek aan de steigers voor meegebrachte kleine bootjes. 

Huisvuil

Aan de achterzijde van de camping staan containers voor papier, restafval en glaswerk. Voor overig afval moet u een andere bestemming zoeken.

© 2020 - 2024 Camping Reitdiep Colofon Copyright & disclaimer