Camping Reitdiep Logo
Kamperen op Camping Reitdiep

Kamperen

Vanaf 1 april bent u van harte welkom op ons prachtige terrein. Aan het water zijn ruime kampeerplekken met een eigen electra aansluiting en water. Deze plaatsen zijn grotendeels afgebakend en bereikbaar via een verharde weg. Het Vrije Veld zegt precies wat het is: hier kun je een plekje uitzoeken onder de bomen of juist in het veld. Deze plekken hebben electra  en verschillende watertap punten. Het Vrije Veld is beperkt bereikbaar met de auto. Overigens is onze hele camping autoluw: op de parkeerplaats kun je je auto kwijt zodat we rust en veiligheid op het kampeerterrein kunnen garanderen. Fijn ook voor kinderen! Bij aankomst kun je een plek uitzoeken die vrij is: het is niet mogelijk om een specifieke plek te reserveren maar je kunt altijd tijdens het verblijf van plaats verwisselen. Het maximaal aantal personen per kampeerplek is 6 personen. In het sanitair blok kan gedoucht worden met muntjes. Voor de kleintjes is er een speeltuin, pingpongtafel en andere te gebruiken spellen zoals poolen, sjoelen. In de gemeenschappelijke horeca ruimte liggen knutselspullen en boeken te leen. Er is een volleybal net en bij de steiger aan het Reitdiep is een trap het water in om te zwemmen.

Kamperen aan het water Camping Reitdiep
Vrije veld kamperen Groningen Camping Reitdiep

Tent

Zoek zelf een plekje uit op het camping terrein, onder de bomen, in de open ruimte of langs het water. De meeste plaatsen hebben een eigen electra- en waterpunt.

Meer informatie

Camper

Reizigers met een kleine camper zijn welkom om een plek uit te zoeken met eventueel electriciteit en water. Het glooiende terrein heeft vlakke plaatsen van verschillende afmetingen.

Meer informatie

Caravan

Reizigers met een caravan kunnen zich installeren op een plek op Waterkant met zicht op het water of juist in de luwte van de bomen. Met eigen elektriciteit en wateraansluiting op grote of middelgrote plaatsen.

Meer informatie

meer informatie

Voorzieningen

Het sanitair blok heeft toiletten en warme douches voor 0,50ct. In ’t Klokje, onze horeca en ontmoetingsruimte, kunt u een krant komen lezen, koffie drinken en op gezette tijden iets lekkers eten of drinken.

Voorzieningen

Reserveren

Reserveren doet u via de reserveringsmodule, klik op 'Reserveren' hieronder. Nadat u gereserveerd hebt ontvangt u een bevestigingsmail. Uw reservering wordt bevestigd na betaling (Ideal).  U kunt natuurlijk ook spontaan komen, er is eigenlijk altijd wel een plekje te vinden. 

Reserveren
‘Wat een superplek. Prachtig gelegen aan het Reitdiep en wat een ruimte en rust. Overdag schitterende fietstochten door het Hogeland gemaakt tot aan de Waddenzee. En ‘s avonds gezellig bij het vuur en genieten van de enorme heldere sterrenhemel. Een geweldige leuke natuurcamping, aanrader!’ Nicole Bult
© 2020 - 2024 Camping Reitdiep Colofon Copyright & disclaimer