Camping Reitdiep Logo
Kamperen op Camping Reitdiep

Kamperen

Vanaf 3 juli bent u van harte welkom op ons prachtige terrein. We zijn de afgelopen winter en voorjaar met herinrichting bezig geweest, de camping heeft een ware metamorfose ondergaan. Omdat de Waterkant onlangs is ingezaaid, kunnen we in de maand juli alleen het Vrije Veld beschikbaar stellen. Naar verwachting gaat de Waterkant in de loop van de maand juli en begin augustus ook open. Op het Vrije Veld zijn de electra aansluitingen beperkt. 

Tent

Zoek zelf een plekje uit op het Vrije Veld, geschikt voor grote en kleine tenten. Of kies juist voor een afgebakende plek met eigen water en elektriciteit met zicht op het zwem-en vaarwater.

Meer informatie

Camper

Reizigers met een camper kunnen een genummerde kampeerplaats uitzoeken met elektriciteit en wateraansluiting op het terreindeel Waterkant. Het glooiende terrein heeft vlakke plaatsen van verschillende afmetingen.

Meer informatie

Caravan

Reizigers met een caravan kunnen zich installeren op een plek op Waterkant met zicht op het water of juist in de luwte van de bomen. Met eigen elektriciteit en wateraansluiting op grote of middelgrote plaatsen.

Meer informatie

meer informatie

Voorzieningen

Het sanitair blok heeft toiletten en warme douches voor 0,50ct. In ’t Klokje, onze horeca en ontmoetingsruimte, kunt u een krant komen lezen, koffie drinken en op gezette tijden iets lekkers eten of drinken.

Voorzieningen

Reserveren

Momenteel zijn wij nog niet geopend. Binnen enkele dagen activeren we de reserveringsmodule.U kunt spontaan komen en als u zeker wilt zijn van een plaats kunt u reserveren voor zowel het Vrije Veld als de Waterkant.

Reserveren
‘Wat een superplek. Prachtig gelegen aan het Reitdiep en wat een ruimte en rust. Overdag schitterende fietstochten door het Hogeland gemaakt tot aan de Waddenzee. En ‘s avonds gezellig bij het vuur en genieten van de enorme heldere sterrenhemel. Een geweldige leuke natuurcamping, aanrader!’ Nicole Bult
© 2020 Camping Reitdiep Colofon Copyright & disclaimer