Camping Reitdiep Logo
Heet Brood

Ontmoetingsplek ‘t Klokje

Deze zomer te gast in de horeca op camping Reitdiep! 

Heet Brood

Met Josine, Lisah, Twan en Toby.

Zij gaan met hun creatieve cateringbedrijf dit jaar niet naar de zomerfestivals, maar strijken neer in Warfhuizen. Met hun koffiebootje ‘Zwart Goud’ zorgen zij  van donderdag tot en met zondag voor een heerlijk vers bakje biologische koffie, thee of een ijsje. Daarnaast verzorgen zij een wisselend aanbod van lekkere borrelplanken, verse frieten en een 3 gangen diner op zaterdag. 

Met een groot terras is er ruimte om op 1,5 meter afstand te borrelen, ontmoeten en kletsen.

Speciaal voor de campingasten openen zij een broodservice en een campingwinkel. In deze campingwinkel is van alles te ontdekken, van grappige kunstobjecten, een praktisch doosje paracetamol tot een lekker kaasje. 

Met hun achtergrond in theater, muziek en beeldende kunst is er ook ruimte voor spontane, kleinschalige evenementen, hou daarvoor de instagram en facebook van Heet Brood in de gaten. Waarop zij wekelijks het menu van het diner, maar ook andere activiteiten zullen posten.  

We hopen dat door deze bijzondere samenwerking het verblijf op camping Reitdiep niet alleen comfortabeler wordt, maar ook eentje om niet snel te vergeten. 

Donderdag t/m zondag

Koffieboot Zwart Goud van 8.30 tot 16.00
Met oa koffie, taart en een ijsje. 

Donderdag en vrijdag

Borrelen! Van 16.00 tot een uur of 21.00
Terras open met borrelplanken, een koud biertje en patat. 

Zaterdag

Diner op inschrijving 
Josine en Lisah koken elke week een verrassend driegangen menu. 
Met lokale producten, smaakvolle, kleurrijke gerechten met groente als uitgangspunt. 

Kosten: 25 euro exclusief drank
Mail naar: heetbrood@hotmail.com
Met daarin de volgende gegevens:

  • Naam
  • Hoeveel personen?
  • Zijn er allergieën?

Voor bij de bootverhuur

Met een goed gevulde boot op pad?
Huur bij de boot ook een picknickmand met lekkers voor onderweg. Onze picknickmanden zijn gevuld met vers brood, sap, lokale kaas, jam, gekookte eitjes, ingelegde zalm, vers fruit, chips en een flesje wijn. 

Iedere week is er een vast menu dat je kunt bekijken op de facebook en Instagram pagina van Heet Brood.
Heb je speciale dieetwensen of allergieën, laat het ons weten per mail, dan hoor je gauw of we daar rekening mee kunnen houden.

Wij houden ons natuurlijk aan de corona protocollen voor de horeca en we vragen aan onze gasten om deze ook in acht te nemen. Wij zorgen ervoor dat het mogelijk is om 1,5 meter afstand van elkaar te houden en voor de juiste hygiëne. Soms vraagt dit om iets meer geduld (ontsmetten kost tijd!)  ben aardig voor elkaar en hou altijd rekening met de afstand.

Als je verkouden bent of griepklachten hebt blijf je thuis. Je mag je reservering altijd annuleren.
Bij ontvangst voeren wij een kort controle gesprekje waarin we nog eens vragen of je niet verkouden bent, als dat wel zo is moeten wij helaas toegang weigeren.   

© 2020 Camping Reitdiep Colofon Copyright & disclaimer