Camping Reitdiep Logo
Verhuur

Verhuur

Voor waterplezier zijn er sloepjes, motorboten en supplanken te huur. Ook kunt u een fijne pelletkachel huren voor bij de kampeerplek. 

Boot

Voor tochten op het Reitdiep kunnen er gemotoriseerde bootjes of sloepen gehuurd worden voor maximaal 5 personen. Er zijn korte en lange tochten mogelijk vanaf de camping om het prachtige Groninger landschap te ontdekken. Beide typen vorig jaar nieuw aangeschaft.

Meer informatie

Supplank

Actie op het water: suppen kan lekker loom of sportief en actief. Voor zowel de beginnende als de ervaren supper is er keuze uit 12 supboards met peddels.

Meer informatie

meer informatie

Voorzieningen

Het sanitair blok heeft toiletten en warme douches voor 0,50ct. In ’t Klokje, onze horeca en ontmoetingsruimte, kunt u een krant komen lezen, koffie drinken en op gezette tijden iets lekkers eten of drinken.

Voorzieningen

Reserveren

U kunt spontaan komen en als u zeker wilt zijn van een plaats kunt u reserveren voor zowel het Vrije Veld als de Waterkant. Een standaard tarief gaat uit van 2 personen met een kampeermiddel.

Reserveren
‘Wat een superplek. Prachtig gelegen aan het Reitdiep en wat een ruimte en rust. Overdag schitterende fietstochten door het Hogeland gemaakt tot aan de Waddenzee. En ‘s avonds gezellig bij het vuur en genieten van de enorme heldere sterrenhemel. Een geweldige leuke natuurcamping, aanrader!’ Nicole Bult
© 2020 - 2022 Camping Reitdiep Colofon Copyright & disclaimer