Camping Reitdiep Logo
Stacaravan de Reit

Stacaravan de Reit

De Reit

De ‘Reit’ is een moderne stacaravan op een eigen plek langs het Vrije Veld voor drie personen en tevens geschikt voor minder validen met een eigen terras en tuin. 

Het bijzondere aan de ‘Reit’ zijn de schuifdeuren, het ruime gangpad en de royale badkamer met eigen douche en wc, waardoor het goed toegankelijk is voor minder validen. Het heeft een strakke zithoek met gaskachel, eettafel en goed uitgeruste keuken inclusief oven. Een klein knus kamertje is geschikt voor een kind of kleine volwassene, het tweepersoonsbed staat in de ruime tweede slaapkamer voorzien van nieuwe donzen dekbedden. De ‘Reit’ heeft een eigen tuin met privacy door de afbakening met groen, een eigen terras met tuinmeubilair en een schuurtje voor bijvoorbeeld meegebrachte fietsen. Het kijkt uit over het Vrije Veld. Een loopje van nog geen minuut brengt je bij het water voor zwemmen, varen of suppen of te genieten van een prachtige zonsondergang. In de horeca ruimte op het terrein vind je spelletjes en boeken te leen. Te huur voor weekenden, midweken en weken. 

Je dient zelf lakens, hoezen, slopen en linnen mee te nemen. De accomodaties zijn helaas niet toegankelijk voor huisdieren. 

© 2020 - 2024 Camping Reitdiep Colofon Copyright & disclaimer